Hundefrisør v/ Liliana Bennedsen

OM MIG OG SALONEN

Hej! Jeg hedder Liliana Bennedsen og kommer fra Polen fra familien med store kunstneriske traditioner. Jeg har selv spillet harp i klassisk musik.

Jeg er blevet opvokset og opdraget i miljøet omkring hunde. Hjemme fra er jeg kommet ud med en kærlighed til både klassisk musik og til ”mindre brødre” – se galleriet.

I det voksne liv har jeg forberedt mig til at udstille hunde af race Shih Tzu. 

Min firebenet ven, som har levet med mig i 18 år – Happy Harry – har opnået titlen Polsk Champion.

Jeg har boet i Hals i 14 år sammen med min mand Per samt med to hunde: 13-årig Skipper /mix: Papillon/Coton de Tulear/ og 10-årig Malou /Coton de Tulear.

Pleje af hunde har altid været min store glæde. Derfor har jeg knoklet for at få et certifikat for afsluttet groomer-kursus inden for plejning og styling af hunde, deres kosmetologi, udstyr af hundesalon samt hunde psykologi.
Udstyret med denne uddannelse og erfaringer samt efter lukning af hundesalon i Hals i august 2018 har jeg besluttet mig at åbne en lille frisørsalon for de hunde – race og blandinger.

Birkevej 1 i Hals

Salonen har fleksible åbningstider og er åben udelukkende efter telefonaftale for frisørbehandling.

Ring eller sms: Tlf.: 71 78 98 37

I den aftalte tid er din hund den eneste og den vigtigste i salonen og den får al min opmærksomhed.

Jeg anvender IKKE nogle bure til hunde eller nogle tørre-kamre. Jeg bruger kun håndklæder og føntørrer. Hundens ophold hos mig er trygt, roligt og frit for al slags stress.